Täyteainehoidot Jussinkylässä Tampereella

Kaikki yhteystietomme

Kauneushoitola Melin erikoisosaamista ovat täyteainehoidot. Saatavilla ovat HYAcorp Lips- sekä Revanesse-täytehoidot. Nämä hoidot ovat turvallisia sekä markkinoiden johtavia vaihtoehtoja. Ne nuorentavat ilmettä hetkessä eivätkä juurikaan vaadi toipumisaikaa.

Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi täyteainehoitoon Tampereella. Meillä on hoidoista yli 7 vuoden kokemus, joten vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi ja voimme yhdessä päättää sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta.

Mitä ovat täyteainehoidot?

Täyteainehoidot ovat yleistyneet viime vuosina ja pistoshoidot ovatkin turvallisempi vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille. Täyteainehoidossa erilaisia sekoitteita injektoidaan ihoon. Tämä korjaa tai häivyttää esimerkiksi ikääntymisen merkkejä tai vapauttaa jostakin esteettisestä harmista ulkonäössä. Kerromme mielellämme lisää täyteainehoidoista ja niiden eri käyttömahdollisuuksista!

Tutustu myös muihin hoitoihimme

HYAcorp Lips

HYAcorp Lips on tarkoitettu ensisijaisesti huulten täyteläistämiseen ja muotoiluun, huulirajan korostamiseen ja suupielten kohotukseen sekä huulten syväkosteuttamiseen. Lopputuloksena ovat erittäin luonnollisen näköiset huulet.

  • HYAcorp Lips: huultentäyttö (1 ml): 199 €
  • HYAcorp Fine: huulten kevytmuotoilu: 149 €
  • HYAcorp Face: täyteainehoito (1 ml): 190 €
  • HYAcorp Face: täyteainehoito (2 ml): 290 €
  • HYAcorp Face: täyteainehoito (4 ml): 390 €

Revanesse

Halusitpa sitten uudistaa ihoasi, tasoittaa ryppyjä tai muotoilla kasvonpiirteitäsi tai huuliasi, Revanesse on tuote, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Revanesse-tuotteita voidaan käyttää sekä huuliin että muualle kasvoihin. Tällä tuotteella ja metodilla voidaan korjata esim. kasvojen arpia, kuoppia, muotoilla nenän linjaa ym.

Revanesse Lips / Kiss

 1 ml, 25 g/ml 320 €


Revanesse Ultra


 1 ml, 25 g/ml, 320 € Revanesse


1 ml, 25 g/ml, 300 € 

Varaa aika täyteainehoitoon

Oletko harkinnut täyteainehoitoa tai kiinnostuitko juuri? Ota yhteyttä Kauneushoitola Meliin ja varaa oma aikasi HYAcorp Lips- tai Revanesse-täytehoitoon. Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin ja opastamme tarvittaessa parhaan hoidon ja kohteen valitsemisessa!

Saat meiltä myös lahjakortit. Kysy lisää!