HIFU 5D-hoidot Tampereen Jussinkylässä

Kaikki yhteystietomme

Kauneushoitola Meli on myös tehokkaiden HIFU 5D-hoitojen asiantuntija Tampereella. Akustisella ultraäänienergialla toimivalla menetelmällä voidaan sileyttää ja kohottaa kasvojen ja kehon ihon monia alueita ilman kirugiaa tai pitkiä toipumisaikoja.


Tutustu hoitoon ja varaa aika jo tänään!

Miten HIFU 5d-hoito toimii?

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) käyttää edistynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa ihoalueen täsmällisen käsittelyn ultraäänellä ja ihon syvien Dermis- ja SMAS-kerrosten tavoittamisen. Tämä aktivoi kollageenisäikeitä ja elastaania, kiristäen niitä välittömästi ja aktivoiden niiden luontaista tuotantoa pitkällä aikavälillä. 


Hoito sopii erityisesti yli 30-vuotiaille, joiden iho on menettänyt kimmoisuuttaan. Tulokset näkyvät jo heti hoidon jälkeen, mutta tulokset korostuvat entisestään ajan kuluessa; näkyviä parannuksia kasvojen linjoissa ja juonteiden madaltumisessa nähdään noin neljän viikon kuluttua hoidosta, ja huomattavia parannuksia kiinteytymisessä noin 6-12 viikon kuluttua. Sopiva hoitoväli on noin kolme kuukautta.

MILLOIN HIFU 5D-HOITOA EI SUOSITELLA?

Hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on paha akne, tulehduksia tai ihosairauksia, hammastulehdus, epilepsia tai ovat raskaana tai imettävät. Täyttöaineiden laitosta oltava väliä 1 kk ja kasvokirurgisista toimenpiteistä vähintään vuosi.

HOIDON EDUT: HIFU KUTISTAA JA KIINTEYTTÄÄ IHOA ILMAN KIRURGISIA TOIMENPITEITÄ

Pysyvän ja nopean lopputuloksen lisäksi HIFU-hoitoprosesi on miellyttävä ja turvallinen. Koko hoitoon kuluu noin 45 min.

 

HIFU 5D siloittaa ja kohottaa:

-otsan rypyt ja juonteet

-silmäkulmien juonteet

-poskipäät

-nasolabiaalijuonteet

-marionettijuonteet

-kaulan ja dekolteen alueen.


90 minuutin hoito tapahtuu ilman puudutusta, nukutusta tai kipua, eikä se vaadi palautumisaikoja. Hoidon jälkeen on heti mahdollista käyttää kosmeettisia tuotteita ja meikkiä. HIFUlla ei ole haittavaikutuksia – 5D HIFU on hyvä ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon.

Huippulaadukkaat laitteet

Käyttämämme korkealaatuiset 5D-HIFU -laitteet hyödyntävät alan viimeisintä teknologiaa, mikä mahdollistaa hoidon monipuolisuuden ja tehokkuuden. Laitteen eri päät soveltuvat kehon ja kasvojen eri alueiden ja syvyyksien käsittelyyn. Eri käsittelytavoilla voidaan siis saavuttaa erilaisia tuloksia; kollageenituotannon aktivointi esimerkiksi kiinteyttää ihoa ja madaltaa juonteita ja rasvasolujen rikkominen ultraäänellä taas auttaa alueen muotoilussa ja selluliitin poistossa.

Tuloksia ilman kipua

HIFU hoitopää koskettaa ihoasi hoitoalue kerrallaan. Tunnet heikkoa värähtelyä ja lämpöä energian läpäistessä ihosi. Voit tuntea pientä epämukavuutta leuan alueella, mitta yleensä hoito ei tuota kipua. Asiasta voidaan keskustella ennen hoitoa.

HOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen voit palata tyypillisesti normaaliin arkirytmiin ja rutiineihin heti. Mikäli iho punoittaa hoidon jälkeen, vältä kuumaa suihkua ja saunaa kunnes punoitus on kokonaan laskenut. Emme suosittele saunomista, auringonottoa tai solariumia viikkoon hoidon tekemisestä. Aurinkosuojan käyttö on myös suositeltavaa.

 

Kotihoidossa on suositeltavaa käyttää kosteuttavia ja rauhoittavia voiteita ja tuotteita (esim. hyaluronihappo- tai vitamiiniseerumit yms.). Hoito on lähes kivuton, mutta pientä pistelyä, arkuutta ja kiristymisen tunnetta voi tuntua sen jälkeen. Hoidettava alue saattaa myös tuntua tunnottomalta hoidon jälkeen. Tämä on kuitenkin lyhytaikaista, ja tunto palaa ennalleen muutamassa päivässä.

Hinnasto

  • Kiinteyttävä HIFU 5D - silmänympärykset ja otsa 250 €
  • HIFU 5D - Leukaperät + hamsterit  250 €
  • Valinnaisen 1 alueen HIFU 5D
    - kaula, silmänympärykset, leuka-, tai poskilinja 199 €
  • Erikoiskasvohoito - HIFU 5D - leukalinja ja poskilinja 250 €
  • Kiinteyttävä kasvohoito HIFU 5D - koko kasvot 399 €
  • HIFU 5D - koko kasvot, kaula ja dekoltee 550 €
  • HIFU 5D - Koko dekoltee 299 €