HIFU 5D-hoidot Tampereen Jussinkylässä

Kaikki yhteystietomme

Kauneushoitola Meli on myös tehokkaiden HIFU 5D-hoitojen asiantuntija Tampereella. Akustisella ultraäänienergialla toimivalla menetelmällä voidaan sileyttää ja kohottaa kasvojen ja kehon ihon monia alueita ilman kirugiaa tai pitkiä toipumisaikoja.


Tutustu hoitoon ja varaa aika jo tänään!

Miten HIFU 5d-hoito toimii?

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) käyttää edistynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa ihoalueen täsmällisen käsittelyn ultraäänellä ja ihon syvien Dermis- ja SMAS-kerrosten tavoittamisen. Tämä aktivoi kollageenisäikeitä ja elastaania, kiristäen niitä välittömästi ja aktivoiden niiden luontaista tuotantoa pitkällä aikavälillä. 


Hoito sopii erityisesti yli 30-vuotiaille, joiden iho on menettänyt kimmoisuuttaan. Tulokset näkyvät jo heti hoidon jälkeen, mutta tulokset korostuvat entisestään ajan kuluessa; näkyviä parannuksia kasvojen linjoissa ja juonteiden madaltumisessa nähdään noin neljän viikon kuluttua hoidosta, ja huomattavia parannuksia kiinteytymisessä noin 6-12 viikon kuluttua. Sopiva hoitoväli on noin kolme kuukautta.

Huippulaadukkaat laitteet

Käyttämämme korkealaatuiset 5D-HIFU -laitteet hyödyntävät alan viimeisintä teknologiaa, mikä mahdollistaa hoidon monipuolisuuden ja tehokkuuden. Laitteen eri päät soveltuvat kehon ja kasvojen eri alueiden ja syvyyksien käsittelyyn. Eri käsittelytavoilla voidaan siis saavuttaa erilaisia tuloksia; kollageenituotannon aktivointi esimerkiksi kiinteyttää ihoa ja madaltaa juonteita ja rasvasolujen rikkominen ultraäänellä taas auttaa alueen muotoilussa ja selluliitin poistossa.

Tuloksia ilman kipua

HIFU hoitopää koskettaa ihoasi hoitoalue kerrallaan. Tunnet heikkoa värähtelyä ja lämpöä energian läpäistessä ihosi. Voit tuntea pientä epämukavuutta leuan alueella, mitta yleensä hoito ei tuota kipua. Asiasta voidaan keskustella ennen hoitoa.

Hinnasto