Hoidot

-

HYAcorp Lips on tarkoitettu ensisijaisesti huulten täyteläistämiseen ja muotoiluun, huulirajan korostamiseen ja suupielien kohotukseen ja huulten syväkosteuttamiseen. 

Kesto: 3–15 kk

HYAcorp Face -täyteainetta käytetään kaikenlaisiin kasvojen täyteainehoitoihin. Tuotteella voidaan korjata keskisyviä ja syviä ryppyjä sekä muotoilla kasvonpiirteitä. Aine injisoidaan keskidermikseen tai dermiksen alaosaan. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Kesto: 6–15 kk

HYAcorp Fine on ei-ristisidottu hyaluronihappogeeli biorevitalisaatio- ja skinbooster-hoitoihin, ihon syväkosteuttamiseen, ihon tekstuurin ja kiinteyden parantamiseen ja huulten kevytmuotoiluun.

Pakkaus:

 • yksi ruiske (1 ml)
 • kaksi neulaa (27G)

Koostumus (1 ml):

 • Natriumhyaluronaatti: 14 mg
 • Natriumkloridi: 6,9 mg
 • Vesi ad 1 ml

Käyttö:

 • ihon pintarypyt
 • silmänympärysrypyt
 • matalat ilmejuonteet
 • kuivan ja veltostuneen ihon syväkosteutus ja kiinteytys
 • tehoaa parhaiten kolmen kerran sarjahoitona (2 viikon välein)

Revanesse täyteainehoidot

 

Kaunis ja nuorekas iho helposti ja turvallisestiHalusitpa sitten uudistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä tai muotoilla kasvonpiirteitä tai huulia on Revanesse tuote, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi upeaksi. Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen. Revanesse-tuotteiden kantavana pohjana toimii Texofix -teknologia.Tuotteiden kaksoislinkityksen valmistuksessa käytetyt metodit ovat maailman kehittyneimpiä ja innovatiivisimpia. Kehittyneiden tuotteiden avulla voidaan hoidoissa saavuttaa pitkäkestoinen ja luonnollinen lopputulos. Patentoitu prosessi takaa myös sen, että tuote 
on helppo injektoida ilman, että viskositeetin määrässä tingitään. Revanesse Ultra kestää ihossa ja huulissa pisimpään, 8-12kk.Se muotoutuu huuliin ja ihonalaiskudokseen tasaiseksi ja tulos on kaunis sekä luonnollinen.

Hoitotoimenpide 
Hoitoalue puudutetaan pintapuudutteella (noin 15min), minkä jälkeen täyteaineet injektoidaan ohuella neulalla tarkasti valittuun kohtaan ihon alle tai huuliin. Tämän jälkeen lopputulosta muokataan vielä kevyesti hieromalla ja painelulla.Hoitotoimenpide kestää noin 30-60 minuuttia, minkä jälkeen tulos on nähtävissä välittömästi. 
Koska käsittely on ei-kirurginen, voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti. 

VAIVATON JA NOPEA TOIMENPIDE

Revanesse-tuotteet sisältävät korkeimman mahdollisen pitoisuuden sidottua ja puhtainta hyaluronihappoa. 
Jokaisella Revanesse tuotteella saat enemmän, mikä antaa enemmän valinnanvaraa ihon ikääntymisen ehkäisyyn sekä huulien muotoiluun. Revanesse tuotteilla voidaan korjata kasvojen arpia, kuoppia, muotoilla 
nenän linjaa ym. Aika vierii ja kasvomme muuttuvat ajan myötä vanhetessamme. Revanesse tuotteet kohottaa, kiinteyttää ja poistaa ryppyjä sekä velttoa ihoa.

Huulet ovat usein katseen ja huomion keskipiste. 
Revanesse Ultra tekee huulistasi täyteläisemmät, korostaa huulirajaa ja tekee amorinkaaresta selkeämmin erottuvan luonnolliselta näyttävällä tavalla. Poistaa mm huulirypyt tehokkaast nostaa ja kohottaa hävinnyttä huulta.

Revanesse Ultra sekä Revanesse on täydellinen tuote mm. huulien muokkaukseen, sillä se ei kapseloidu ja jätä ikäviä pahkuroita tai epätasaisuutta, ilman ikävän-näköisiä ankkahuulia.

1 ml täytöllä saadaan kauniit huulet. Revanesse Ultra, Revanesse on tuote, joka saa sinut tuntemaan olosi upeaksi ja näyttämään hyvältä. Revanesse Ultra luo enemmän voluumia, Revanesse vastaavasti kosteuttaa kuivia ja rohtuneita huulia , samalla luoden voluumia huuliin, revanesse on erinomainen tuote mm huulirajaan ja huulen yläpuolen ryppyihin ja juonteisiin.

 


Sen esteettinen lopputulos on välitön ja pitkäkestoinen ja koska käsittely on ei-kirurginen voit jatkaa normaalia elämää mahdollisimman nopeasti.
 

 

Revanesse Ultra

kesto: 8-12kk 1 ml, 25g/ml 320€ ( tarjous 270€)

-Huulien muotoilu ja täyttö
- Suupielet
-Syvät rypyt ja juonteet kasvoilla
-Sibeliusrypyt 
-Kasvojen kohotus ja kiinteytys 
-Leuka, leukalinja 
-Posket 
-Marionetti-poimujen häivytys
-Nasolabiaalijuonteet
-Nenän muodon korjailu Kulmakarvojen välisiin ryppyihin ja nenänvarren poikkiryppyyn

Revanesse® 

kesto: 6-8kk 1 ml, 25g/ml 300€ tarjous 250€

- Kulmienkohotus / Revanesse
- Silmän ympärysalueet / Revanesse
- Nasolabiaalijuonteet
- Suun ja nenän väliset alueet
- Kasvojen hennommat juonteet ja rypyt


Revanesse Lips / Kiss
6-8kk 1 ml, 25g/ml 320€
Huulien täyteläistäminen ja kosteuttaminen, huulirajan ryppyjen korjaus.
 
        ELLA HYBRID DPL   karvanpoisto
Häiritsevät ihokarvoista, maksaläiskistä tai punakkuudesta pääsee oikeasti eroon – sen ei tarvitse olla vain haave.
 
 • Poistamaan häiritseviä ja ikäviä ihokarvoja
 • Maksaläiskien, ruskeiden läiskien tai auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten vaalentamiseen
 • Punaisuuden, couperosan, laajentuneiden verisuonten ja ”rikkoutuneiden” verisuonten vaalentamiseen ja vähentämiseen
 • Punastumisen oireisiin
 • Parantamaan ihon luontaista kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta iho kiinteytyy nopeasti
 • Aknen hoitoon vaikuttamalla ihohuokosten kokoon sekä rasvan tuotantoa vähentävästi
Ella Hybridi DPL  tehdään turvallista ja tehokasta karvanpoistoa kaikille ihotyypeille ja lähes kaikenvärisille karvoille. Dynamic Pulse Light tekniikan avulla voidaan käyttää vähemmän energiaa mutta siitä huolimatta saadaan paljon parempia tuloksia, vähemmällä kivulla. Laitteela voidaan hoitaa myös pigmenttiläiskiä , couperosa ihoa sekä aknea.

Helppo, nopea ja lähes kivuton DPL ont ehokas apu kaikille häiritsevistä ihokarvoista kärsiville. Häiritsevät karvat voidaan poistaa kasvoista, kainaloista, käsivarsista, bikinialueelta, reisitä ja sääristä. Erityisen hyvin hoito toimii tummiin karvoihin, mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua.

ELLA HYBRID DPL- tuottama valo tuhoaa 60-90% kasvuvaiheessa olevista karvoista joka hoitokerralla. Koska vain 20% karvoista on keraallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan useampi hoitokerta. Yleensä 5-12 kertaa riittää.

Hoito on nopeaa ja lähes kivutonta. Yhdellä kerralla voidaan hoitaa laajojakin alueita. 

Hoito ei sovi raskaana oleville, syöpähoitojen aikana, ruskettuneelle iholle tai jos jos käytössä on valolle herkistävä lääkitys.

Hoidot tehdään 4-8 viikon välein. Sarjahoidolla saadaan paras mahdollinen tulos. 5-10 kerta Hoitojen jälkeen olisi vältettävä  aurinkoa 2-4 viikkoa ja saunomista 4 päivää. Kotihoitona on ihon viilentäminen paras keino. Iho saattaa hieman punoittaa hoidon jälkeen, mutta muuten hoito ei vaikuta normaalielämään. Ennen hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen.
 

Kasvohoidot : Timanttikuorinta ja Ultraäänikuorinta.

 

 1. Alkupuhdistus – iholta puhdistetaan meikit ja iho valmistellaan hoitoa varten
 2. Kuorinta – ihon pinnalta kuoritaan kuollutta ihosolukkoa
 3. Lämmitys – iho lämmitetään, jotta ihohuokoset saadaan laajenemaan epäpuhtauksien puhdistusta varten. Ihon lämmitys voidaan tehdä joko lämpimällä höyryllä tai lämpöisillä pyyhkeillä.
 4. Mekaaninen tai koneellinen puhdistus – ihon epäpuhtaudet kuten mustapäät ja näppylät puhdistetaan joko käsin ihomatoraudalla tai koneellisesti esimerkiksi tehokkaalla ja kivuttomalla ultraäänellä.
 5. Hieronta – hieronnan aikana ihoon voidaan imeyttää tehoaineita tehostamaan haluttua vaikutusta. Peruskasvohieronta pitää sisällään kasvojen ja decolleté-alueen hieronnan.
 6. Naamio – kasvohoidon viimeistelevä naamio valitaan hoidon tavoitteen mukaan. Naamio imeyttää hoitoaineita tehokkaasti ja sisältää usein paljon iholle tarpeellisia ravinteita. Naamion tarkoitus on rauhoittaa hoidettu iho ja viimeistellä haluttu hoidon tavoite.

 

 

 

Mikroneulaus 

Kasvojen mikroneulaus on tehokas vaihtoehto ikääntymisen merkkien hoitamiseen. Kivuttoman toimenpiteen aikana ihon kollageenin tuotanto stimuloituu, veltostunut iho uudistuu ja kasvojen alueen juonteet silottuvat. Hoidon jälkeen erilaiset seerumit ja tehoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ihoon. Mikroneulaus soveltuu myös täydellisesti aknen, arpien ja pigmenttimuutosten hoitamiseen. Mikroneulauksen lopputuloksena saat elinvoimaisemman ja nuorekkaamman ihon.

Jalkahoito 

Hemmotteleva jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, känsien poiston, halkeamien poiston, paksujen kynsien tai sisäänkasvaneiden kynsien sekä kynsinauhojen hoidon, jalkojen hieronnan ja kosteuttavan loppuvoiteen. Hoidon jälkeen jalat näyttävät kauniilta ja ovat ihanan pehmeän tuntuiset. Halutessasi voit yhdistää hemmottelevaan jalkahoitoon myös varpaankynsien värilakkauksen 

 

 

 

LIPO HOITO

Unelmoitko hoikemmasta ja kevyemmästä olemuksesta? Lipo hoito  on tehokas hoitomuoto kehon muokkaamiseen, selluliitin vähentämiseen ja rasvan poistamiseen. Kyseessä on neulaton ja kivuton menetelmä, jossa hyödynnetään matalatehoista laserenergiaa. Laser stimuloi kehon luonnollista prosessia, jossa soluihin varastoitunut energiaa vapautuu. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot tehokkaasti aineenvaihduntaan. Hoitomuodolla voidaan saavuttaa samankaltaisia tuloksia kuin rasvaimulla ja jopa 1-2 vaatekokoa hoikempi olemus. Hoidon lopputulos on nähtävissä välittömästi myös vain yhden hoitokerran jälkeen!

  ::Kulmien microblanding

Microblandingin avulla saat luonnollisen tuuheat kulmat. Tekniikka perustuu kulmien tarkkaan muotoiluun sekä yksittäisten kulmakarvojen jäljittämiseen. Kulmien ensimmäinen vahvistus suositellaan tekemään kuukauden laiton jälkeen. Kulmien microblading haalenee noin 1-2 vuoden jälkeen. 


-Kulmakarvojen 3D-pigmentointi ja kestopigmentointi.

Kulmien 3D-kestopigmentointi on kosmeettinen tatuointi, jolla saadaan hyvinkin luonnollisen näköinen ja huoliteltu lopputulos. 3D-kestopigmentointi toteutetaan omia kulmakarvojasi mukaillen, jolloin lopputuloksesta tulee mahdollisimman aidon näköinen. Kestopigmentointi ei ole kuitenkaan pysyvä tatuointi, vaan se haalenee vuosien mittaan. Kulmat tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita joko pelkän pigmentoinnin tai myös vahvistuskerran.

Kestopigmentoinnin  poisto 

Kestopigmentointi poistetaan maitohappopohjaisella poistonesteellä, joka poistaa pigmentoinnin usein jo yhdellä hoitokerralla. Maitohappo levitetään pigmentoidulle alueelle, ja se tunkeutuu hitaasti musteen läpi. Happo reagoi ihossa vaikuttamalla värimolekyyleihin, joita iho alkaa hylkimään. Tämän seurauksena pigmennoinnin väri häviää ihosta. Maitohappobakteeri on kehon luonnollinen aine ja siksi hellävaraisempi ja luonnollisempi kuin laserpoisto. Tarjoukseen sisältyy hoidon tarpeen mukaan 2-3 käyntikertaa.


-Kulmakarvojen nyppiminen ja värjäys.